23 Temmuz 2009 Perşembe

Kim Bu Orospu Çocuğu?


Selamün Aleyküm
.

Evet, her şeyden önce açıklığa kavuşturulması gereken şey: Kim bu hikayesini anlatacağımız, annesine küfür yemesine sebep olacak şeyler yapan, "orospu çocuğu" tamlamasının içini tam anlamıyla dolduran Orospu Çocuğu. Bu sözü, yazı boyunca sıkça duyacaksınız ama yadırgamadan önce yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum. Eminim ki neden "Orospu Çocuğu" dediğim konusunda birçoğunuz bana hak verecek.

Kendisi, sözlükler aleminde yıllardır kullandığı ve halen İtü Sözlük'te mevcut olan asıl nickiyle Christian Troy.

Aynı zamanda uzunca bir süre anlattığı eş cinsel hikayeleriyle Uludağ Sözlük'ü birbirine katmış Ahmet Yildiz Olmedi.

Aynı zamanda Ceyda Baksbaniogullari.

Aynı zamanda Nathaniel Fisher.

Aynı zamanda Serendipiti.

Aynı zamanda Cehenneme Dokulen Irmak.

Aynı zamanda Bihter Yastik ve Behlul.

Yazarken ben yoruldum, ama bu gördüğünüz Orospu Çocuğu fake adreslerle binbir çeşit role girip, hepsinden de ayrı orospu çocukluğu yapmaktan yorulmadı, usanmadı. Bu kadarla sınırlı sanıyorsanız da yanılıyorsunuz zira bu Orospu Çocuğu bundan 7 ay önce 25'ten fazla fake hesapla Uludağ Sözlük'te cirit attığını bizzat söylemiş, İtü Sözlük'te de çekinmeden belirtmişti. Şimdilerde fake hesapları toplamda 40'ı geçmiştir diye düşünüyorum, silinen ve halen aktif olanlarla birlikte.

--- alıntı ---

birinci nesil yazardım orda. daha sonra üçüncü nesil, dördüncü nesil, beşinci nesil. tüm bu nesillerde yazarlığım olduğu gibi, dördüncü nesil 20 ye yakın hesabım vardı. hit sağlıyordum sözlüğe yani. nicklerimi versem olay olur. yarattığım suni gündemin, yazdığım yalan dolanın haddi hesabı yok.

--- alıntı ---

http://www.itusozluk.com/goster.php/@2901742

(christian troy, 01.01.2009 18:55 ~ 18.06.2009 14:27)

Şimdilerde yepyeni bir orospu çocukluğuna daha girişip, dedikoduculuk oynamaya başladı. Evet http://dedivekoydu.blogspot.com adresinin de mimarı bu anlattığımız Orospu Çocuğu.

Bizzat kendi kendini ele de vermiş bu mal Uludağ Sözlük'teki dedivekoydu.blogspot.com başlığı altında. Sırf birkaç kişi daha görsün, reklamı olsun diye entry girmiş başlığa saf.

> sözlükler aleminin paparazzisi. cemiyet hayatının nabzını tutan site. #5606224
(cehenneme dokulen irmak, 16.07.2009 12:42) linki: http://www.uludagsozluk.com/e/5606224/

Şaşırdınız mı? Tüm bu saydıklarımdan sonra hala şaşırabilmenize şaşıyorum açıkçası.

Bu Orospu Çocuğu öyle bir çakal, öyle bir it ki, açtığı dedikodu bloguna, sırf kendisinden şüphelenilmesin, yapanın kendisi olduğu anlaşılmasın diye kendisine dair neredeyse herkes tarafından bilinen, İtü Sözlük'te başlığı altına yazılan, kendisinin de inkar etmediği haberler eklemiş. Ama kendisinden beklendiği gibi herkesçe bilinen o dedikoduları da modifiye edip, eksik gedik yayınlamış. Ama üzülmeyin, biz tüm eksik ve gedikleri burada tamamlayıp, kendisini daha fazla yormayacağız.

Şimdi bu Orospu Çocuğunun takip edebildiğimiz tüm -gerçek ve sahte- kimliklerini, bildiğimiz kadarıyla anlatalım size.

Christian Troy:
Dediğim gibi, Uludağ Sözlük ve İtü Sözlük'te çoğu silik, kimi çaylak ve yazar olmak üzre birçok fake yazarlığı mevcut. Bu sahteler içindeki en "gerçek" kimliği bu karakterin. Uludağ Sözlük'te yazar olduğu ilk zamanlarda pek etliye sütlüye karışmayan, muhabbetine ve geyiğine bakan, özellikle bayan yazarlarla yoğun bir samimiyet içerisinde olan, neredeyse Ankaralı bayan yazarların yüzde 99'uyla o dönemde kanka olan ve sonrasında bu muhabbet halinde olduğu kişilere ya asılan ya da saldıran; Uludağ Sözlük'teki yazarlığının son demlerindeyse yavaştan gerçek düşüncelerini bağırmaya başlayıp tepki çekmiş, birçok "canciş" olduğu kişiyle arası bozulmuş, hesabını sildirmiş ve son olarak da İtü Sözlük'e taşınmış, şimdilerde orada Orospu Çocukluğunu başarıyla sürdüren kişi. İsminin Cem olduğunu, 88'li olduğunu ve Ukrayna'da yaşadığını biliyoruz, yani kendisi öyle söylüyor. Ukrayna'da olduğu doğru fakat orada ne bok yediği belli değil. Kendisiyle buluşup tanışan olmamakla birlikte, msnine koyduğu baya uzaktan foto haricinde de yüzünü tamamen gördüğünü söyleyen birine rastlamadık. - Şu an sözlükteki durumu: Silik.

İtü Sözlük'te yazdığı ve çok tepki çeken birkaç yazısının başlığı da şu şekilde:
  1. barış manço nun sanatçı sayıldığı ülkede yaşamak/@3053617
  2. milyon dolarlık jetleri düşürüp bi de şehit olmak/@3344415
  3. güngören de bombayı trabzonspor patlatmış olabilir/@2590348
  4. atatürk ün 99 ismi/@3555752
  5. doğudaki kürt nüfusunun 44 kişi azalması/@3425395
  6. 10 kasım da gözlerine soğan cücüğü süren asker/@3167990
  7. atatür keserleri/@3623473
  8. halay dururken kolbastı oynayan yozlaşmış puştlar/@3170888
  9. muhsin yazıcıoğlu/@3257171
  10. yeni türkü nün müzik ve sanat yaptığı iddiası/@3677753

Ahmet Yildiz Olmedi: Eşitlikçi, humanist, halkın sesi, sevgi pıtırcığı rolünde 100 dolara götünü verdiğini tüm sözlük camiasıyla paylaşan, 85'li olduğunu söyleyen bir ibne. Sözlüğe veda etmeden ve kendisini sildirmeden önce Rusya'ya gideceği ve artık nete giremeyeceği yalanını uydurdu. İnanıp savunanları halen Rusya'da olduğunu biliyor. - Şu an sözlükteki durumu: Silik.

Ceyda Baksbaniogullari: Bilkent Üniversitesi'nde okuyan cici bir Kürt kızı, Kürt faşisti, Pkk sempatizanı. Babası subay. - Şu an sözlükteki durumu: Silik.

Nathaniel Fisher: Kürt Faşisti, Pkklı, şakacı, komikçi. - Şu an sözlükteki durumu: Silik.

Serendipiti: O.ç'nin diğer iki fake hesabı (Cehennem ve Bihter) art arda çaylak olunca hemen devreye soktuğu son dönem fakelerinden. Bu karakterin diğerleri gibi Pkklı ve Kürt faşisti olmasının yanısıra yardımseverlik özelliği de vardır. - Şu an sözlükteki durumu: Çaylak.

Cehenneme Dokulen Irmak: Pkk ve kürt temalı başlıklarında ısrarlı, sekiz ırkın genini taşıdığını söyleyen kişi. ( İnsan geni eksik kalmış malesef.) - Şu an sözlükteki durumu: Taze silik.

Bihter Yastik ve Behlul: Yine Pkklı ve Kürt faşisti kimliğinin son yansıması. Sağ görüşlü yazarların nick altı biti. - Şu an sözlükteki durumu: Çaylak.

İzninizle ben önce bir "helal olsun" demek istiyorum bu Orospu Çocuğu arkadaşa. Helal sana be. Bu kadar farklı kimliği, kişiliği, her şeyden önce sözlük hesabını bir arada yürütebilmek gerçekten çok zor iş. Hepsine ayrı IP, hepsine ayrı emek...

Düşünün ki bir insan 3-4 yıl gibi bir süreçte
yalnız ve yalnızca 30'u aşkın -belki de daha fazla- fake hesap alıp, bu işlerle uğraşıyor. Tam bu noktada da sorgulanması gereken bu kişinin ruh sağlığıdır bence. Sağlam psikolojiye ve yaşam tarzına sahip bir insan bunları yapmaz çünkü, yapmamalı.

Ama bu Orospu Çocuğu sağlam psikolojiye sahip olmadığını da bir zamanlar "çok yakın" gördükleriyle paylaşmış sıkıntılarına dayanamayıp. Ailevi sorunları olduğunu biliyoruz en azından. Yine de bu sorunları, tüm bu saydıklarımın -ve her harfine kadar arkasında olduklarımın- bahanesi olabilir mi?

Tabi ki olamaz.

Bu Orospu Çocuğu adam olmuyor, olmayacak da. Böyle bir hayatı yaşamayı sürdürmekten kendisi memnun. Ama bu hayat nereye kadar böyle gider sayın Orospu Çocuğu?

Ne zaman bir "dur" diyeceksiniz kendinize?

Başın ciddi anlamda belada, haberin olsun Cem T.

...

Çok ironik bir durumun ve kişinin hikayesinin bir kısmını dinlediniz. "Neden ironik?" diyen olacağını sanmıyorum ama varsa hala söyleyelim: Hayatı böylesine sahteliklerden, yalan dolandan ibaret olan birinin dürüstçülük, "doğruları söylüyorum"culuk, "bu kişi şöyle kaka, şu böyle rezil, öbürü şerefsizin teki"cilik oynaması. Ben daha büyük bir durum ironisi görmedim hayatım boyunca, ya siz?



5 yorum:

  1. herkes biliyor ki onun ne olduğunu, tam bir ruh hastası kafayı sözlüklerle bozmuş. acıyorum sadece.

    YanıtlaSil
  2. christian'ın nasıl bir orospu çocuğu olduğunu biliyordum ama bu kadarından da haberim olmamıştı. vay be herif yememiş içmemiş hesap almış sözlüğe sıçmış :D

    YanıtlaSil
  3. troy'un uludağ'da yediği bokların ünü itü'ye kadar ulaştı vallahi öyle veya böyle amacına ulaşmış adam, kötü bi ün de olsa ünlü oldu :D

    cem okuyorsan topsun olm diyecem de zaten topmuşsun, bi anlamı kalmadı. ahahahaha

    YanıtlaSil
  4. rezil ötesi acınası mahlukat ahahahah la buna top mop demeyek toplara hakarettir. karaktersiz köpek.

    YanıtlaSil
  5. yazzık sana cem lan.
    nick altına yazzık diye bakınız vermek istiyorum da şimdi hangi birine yazıcam, sıkıntı.
    ahahahaha

    YanıtlaSil